Acces rapid

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADR) este operator de date cu caracter personal nr. 31362 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P.  Citeste mai mult...

 

Informam toti utilizatorii SEN ca incepand cu data de 3 martie 2010, in conformitate cu HG nr. 104  privind modificarea HG 1085/2003 pentru aplicarea unor prevederi ale Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, referitoare la implementarea Sistemului Electronic National, serviciile publice oferite prin SEN pot fi utilizate in baza detinerii unui certificat calificat emis de un furnizor de servicii de certificare acreditat, motiv pentru care operatorul SEN nu mai emite certificate digitale proprii.


Servicii publice online pentru IMM-uri
Prin portalul imm.msinf.ro, companiile vor putea accesa online servicii publice de interes ale autorităţilor publice centrale, beneficiind de reducerea timpilor de obținere a informațiilor și de instrumente de lucru utile activității lor.


Registrul National al Institutiilor Publice din Romania este disponibil aici.


Registrul furnizorilor de servicii de certificare:

ALFATRUST CERTIFICATION SA www.alfasign.ro

CENTRUL DE CALCUL SA - CertDigital www.certdigital.ro

CERTSIGN SRL www.certsign.ro
DIGISIGN SA www.digisign.ro
TRANS SPED SRL www.transsped.ro